themabalkroemeens

Utilaje pentru pulverizare, cadre şi alte accesorii

 

Royal Brinkman  vă oferă o gamă largă de utilaje şi cadre Empas precum şi accesorii pentru acestea. Produsele Empas sunt bine cunoscute pe piața horticolă, datorita calitătii  înalte, fiabilitatea și durabilitatea acestora ..

Utilajele pentru pilverizare Empas sunt montate pe cardu de oțel suflat cu pulbere, montat cu rezervor de polietilenă. Pulverizatoare cu motor sunt fabricate pe 3 roţi  cu bazine 200-400 litri şi cu 4 roţi cele cu bazine de  600-1000 litri.

Utilaj pulverizare pe 3 roţi   Utilaj pulverizare pe 4 roţi   Cadre pulverizare
  3kerekű     4kerekű     keret

 

Avantajele utilajului Empas:

pipa HU Controlul se află pe o singură parte a utilajului
pipa HU Resturile de soluţie lichid sunt minime
pipa HU Se poate comanda cu mai multe accesorii disponibile (retractor de furtun, sisteme de recirculare, indicatoare de nivel, torte, etc.)
pipa HU Usor de utilizat

 

Cadre pulverizare

Cadrul de vertical este adecvat în special pentru pulverizarea culturilor înalte, cum ar fi tomate, ardei, castraveți. Cadrul de pulverizare  face lucrările obositoare şi periculoase de protecţia plantelor mai uşor şi simplu de realizat.

 

Contactaţi-ne!

Pentru mai multe informaţii, vă rugam luati legatura cu colegii nostri.

Citit 1203 ori

Pentru orice metodă de protecție a plantelor, chimică sau biologică, utilizatorul trebuie să aibă în vedere legislația țării respective. Folosiți cu precauție produsele! Citiți întotdeuna eticheta și masurile de siguranță! Comercializarea depinde de legislația țării respective.

Global specialist in
horticulture

Contactaţi-ne cu încredere
Tel: +36 30 830 44 42
+ 40 720 894 677