Eveniment horticol la Royal Brinkman Ungaria

Joi, 20 și vineri, 21 aprilie, a avut loc un eveniment deosebit la Royal Brinkman Ungaria. Motivul acestui eveniment a fost retragerea managerului de filială, Giel Heijboer și introducerea noului manager, Laszlo Badenszki.


După 20 de ani, Giel Heijboer și-a predat îndatoririle succesorului Laszlo Badenszki. Giel va fi responsabil spre a-l îndruma și se va implica în continuare în proiecte tehnice mari. Giel: "Deși am 68 de ani, nu sunt tipul care stă acasă și udă plantele de trei ori pe zi. Astfel stau activ și implicat ". Giel, după o carieră de 36 de ani la Royal Brinkman, lasă loc succesorului său. Giel a început la Brinkman la 1 iulie 1981 și după o perioadă de 8 ani s-a orientat către piața din Ungaria, începând cu o unitate VOCOM în 1998. De atunci a devenit un birou cu 20 de angajați, cu responsabilitate nu numai pentru Ungaria, ci și pentru Balcani, România, Bulgaria, Republica Moldova, Macedonia, Serbia, Bosnia și Herțegovina, Croația și Slovenia.

Pentru a marca transferul, Royal Brinkman Ungaria a organizat un eveniment de 2 zile, destinat horticulturii într-un centru de evenimente, la doi kilometri de la sediul din Hódmezövásárhely. În timpul Zilei 1 au fost primiți invitații din afara Ungariei, iar principala limbă vorbită a fost engleza. Ton van Mil, CEO, a fost prezent și a vorbit în numele Royal Brinkman. De asemenea, au vorbit Frits Veenman (inginer horticol) și Thomasz Badzian, CEO al Cultilene în Europa de Est. Frits Veenman a ținut un discurs despre recircularea apei de dren, iar Thomasz Badzian a vorbit despre situația horticulturii din Polonia. De asemenea, furnizorii noștri au fost reprezentați de Jaco de Vries, manager de export pentru Priva, Michel van Zijverder de la Hermadix și Henry van Hemert de la Oerlemans Plastics.

În ziua a 2-a, principala limbă vorbită a fost limba maghiară, iar în această zi au fost invitate persoane de contact și clienți din Ungaria. A vorbit Nagy Arpad de la Floratom, un client al Royal Brinkman Ungaria. Dânsul are în proprietate sere de gerbera, tomate și paprika (27 ha) și a fost primul producător maghiar care a trecut la cultivare în substrat. De-a lungul celor două zile, Giel Heijboer s-a uitat înapoi la experiențele sale din ultimii 20 de ani în sectorul horticol din Ungaria. Giel și-a chemat echipa pe scenă și a mulțumit pentru angajamentul și contribuția lor la creșterea Royal Brinkman Ungaria. Apoi, noul manager de reprezentanță, Laszlo Badenski, a vorbit participanților și le-a arătat viziunea sa asupra Royal Brinkman Hungary, evoluție și oportunități în horticultură.

Dorim să vă mulțumim vouă, colaboratorilor noștri, pentru prezența la evenimentul într-un număr atât de mare și sperăm că vom avea posibilitatea de a organiza din nou o întâlnire similară cu partenerii de afaceri.

 

 

További fotógaléria a rendezvényről ITT!

 

 

 

Read 2066 times